top of page
Search
  • Writer's pictureVladimir Pejić

SBOX BT-60 Tango - Elegantni BT zvučnik koji oduševljava!

Ne znam za vas ali meni je muzika možda i najveći motivator da se trgnem i krenem da radim nešto, I mogu reći da sam bio pozitivno iznenađen kad sam u paketu sa White Shark proizvodima za testiranje pronašao i ovaj SBox Tango BT zvučnik, verujte mi da nije njega teško da bih bilo šta od recenzija snimio u zadnjih mesec dana.


Mislim da su sa dizajnom napravili izvanredan posao, izgleda i retro i moderno u isto vreme, i obično kad kompanije rade ovako nešto provuče se i malo kičerice uz sve to, ali ovde na sreću nije - sa ukusom je odrađeno do maksimuma i hvala im na tome, danas je to baš retko. Međutim pored samog dizajna, kvalitet materijala je na vrlo visokom nivou. Imitacija kože na soft touch plastici, lep dezen tkanine napred i elementi od brušenog aluminijuma.Ukupna snaga za ugrađena 3 audio drajvera je 60W, a podeljena je na dva visokotonca i jedan low end drajver, koji je čak dobio i vrlo korisne bass portove na pozadini. Zvuk koji ovako u paru proizvode je vrlo kvalitetan i ekstremno glasan, a posebno mi se dopada to što preko ekvilajzera vi ustvari možete taj zvuk manuelno podesiti baš onako kako želite. 


Ugrađena je baterija od 6000mAh i prema specifikacijama u stanju je da na 50 procenata jačine zvučnika omogući 8 sati reprodukcije. Neko će reći 4 sata ukupno, ali ako izdržite više od 5 minuta slušajući nešto na 100% glasnoće na ovom zvučniku onda vam savetujem da posetite lekara. Ja sam ga uglavnom držao na oko 40% glasnoće a samo tokom testiranja sam par puta prebacio 50% i iskreno čak mi je i to preglasno bilo. Dakle ovaj deo su odradili vrhunski, jer nema nikakvih distorzija.


Gornji panel sa kontrolama je još jedna sjajno izvedena sekcija jer vam donosi sve potrebne konekcije - možete umesto bluetooth konekcije koristiti AUX ili USB A konektor sa fleškom na kojoj držite audio fajlove. USB C je za punjenje a ova palica za On/Off funkciju je savršena.


Kablovi koje dobijate u pratećem paketu su takođe, poput samog uređaja dizajnirani perfektno i jako su lep dodatak, jer bukvalnmo su mogli ubaciti i neke generičke, možda čak niko ne bi nešto više ni očekivao danas, ali ovo je samo jedan u nizu pluseva.


Nije zamerka, ali bilo bi sjajno kada bi imao neku ručku ili eventualno platnenu torbicu ili nešto slično tome, mada po ovim nogicama na dnu deluje mi više kao da je namenjen za neku policu a ne nošenje na livadu.


Sve u svemu zvučnik je bio i ostao ogromno pozitivno iznenađenje za mene, zadnjih oko mesec dana se družim sa njim i pogotovo tokom onih par perioda paklenih vrućina me je nekako održavao u funkciji da nastavim da snimam, jer uz dobru muziku sve je nekako lakše.0 views0 comments

Comments


bottom of page