top of page
Search
  • Writer's pictureVladimir Pejić

ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition + ROG Moonstone Ace L RECENZIJA!

Ok dakle podloga ko podloga generalno gledajući ne znam bukvalno šta bih rekao više u zaključku a da to moje reakcije iz prvog dela videa nisu prenele, možda jedino da je meni ovo malo preveliko, išao bih na neku sa manjim dimenzijama ako je samo za miš namena - to je bukvalno to - ali za glide osećaj uz miš koji na sebi ima kvalitetnije klizajuće podloge ovo bez problema nosi zlatnu medalju.



Miš je rekao bih prvi predstavnik NextGen klase miševa, 36K DPI i 650IPS-a zvuči šokantno, ovo je miš za pro level upotrebe, a ja sam noob što je i opšte poznato, za ovakve stvari barem - ja nisam neko ko će iskoristiti sve njegove mogućnosti. Ali opet bilo je interesantno zaigrati malo bržih stvari sa ovim mišem na ovakvoj podlozi.



Inače, ono što u otvaranju i upoznavanju nisam znao je da miš ima i nove ROG mikrosvičeve na svim tasterima, otud i onaj sjajan kliki osećaj čak i na bočnim tasterima. Ovi svičevi su deklarisani na preko 70M klikova.


U ovoj rog aim koverti se npr nalazi sjajan dodatak u vidu gumenih grip nalepnica sa ROG tematikom koje na mišu zaista izgledaju brutalno, a tu je i set nešto debljih podloga za klizanje sa malo drugačijim dizajnom od onih koje su već na mišu - ovo je takođe dosta interesantno.


E sad ako ste ikada smatrali da sam Armoury Crate nije dovoljan, ovaj miš će vas oduševiti jer sa njim opciono ide i još jedan softverski dodatak u vidu AIM lab settings optimizera gde fino tjunirana podešavanja iz Krejta isprobavate u realnom vremenu i tražite najbolji način iskoristivosti ovog miša jer se sve prilagođava vašem stilu i igranja i držanja miša. Ovo je manje više kao igra na Steam-u koju možete besplatno i sami isprobati.



Ovo definitivno jeste jedna od najluđih stvari koje sam video, kada su miševi u pitanju, kao što rekoh ja im svakako nisam demografija koju ciljaju sa ovakvim proizvodima ali mogu da razumem da bi ovako nešto itekako značilo osobama koje možda čak i zarađuju jako dobro od gaming turnira, baš je skoro neka ekipa iz Novog Sada uzela neke žestoke novce na nekom od tih turnira, kažem ne pratim to, ne znam ni ko ni gde ali desilo se. Dakle gledajući ga čak kao na alatku koja vam može pomoći i da zaradite koji dinar, pod uslovom da ste pro gejmer, ovakav miš predstavlja ozbiljno dobro ulaganje i bez problema odnosi najvišu platinastu medalju.


32 views0 comments
bottom of page